Zilver op EK Studenten

Recap EK Studenten & EYOF
Op vrijdag 21 juli kwamen Melchior Maas (-60 kg), Justin Maat(-66 kg) en Naomi Rottier (-63 kg) in actie in Zagreb op de European University Games. Helaas kwamen Melchior en Justin niet door de voorrondes van het toernooi, maar Naomi Rottier mocht zich wel op maken voor de partij om brons. Helaas was haar Franse tegenstander met wazari te sterk waardoor ze genoegen moest nemen met een 5e plaats.
Op zondag 23 juli kwamen ze nogmaals in actie bij het teamtoernooi. Hierbij haalde zij de finale door 3 Franse teams uit te schakelen. Helaas was in de finale Oekraïne te sterk met 4-1. Toch mogen zij trots zijn op een tweede plaats!
Op donderdag 27 juli kwam Luna de Kock in actie op de EYOF in Maribor. Na twee winstpartijen wist ze de kwartfinale te halen, die ging helaas verloren tegen haar Turkse tegenstander. Luna herpakte zich goed en mocht zich uiteindelijk op gaan maken voor de partij om de bronzen medaille. Spijtig genoeg kwam Luna in een armklem waardoor ze 5e is geworden.
Op zaterdag 29 juli kwam ze nog wel in actie bij de teamwedstrijden. Hierbij ging de eerste wedstrijd 4-0 verloren tegen Griekenland en mocht ze niet herkansen met het team.
Deel dit bericht: