Judo is een prachtsport voor jong en oud, voor jongens en meisjes. Wij starten met judo vanaf 3 jaar. Over judo is al veel geschreven en in al deze geschriften komt naar voren, dat judo goed is voor de lichamelijke en mentale vorming. Voor kinderen is judo een gericht stoeispel, met een bijzondere discipline, ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei.

Voor tieners is judo een hele goede manier om het lichamelijke en mentale evenwicht te vinden of te hervinden.Voor volwassenen is judo een prima middel om altijd gericht de body te trainen, zelfvertrouwen en coördinatie te behouden en zich veilig te voelen.

Iemand die judo doet is driemaal gewapend!

1. je leert een verdedigingskunst
2. je krijgt meer zelfvertrouwen
3. je wordt fysiek sterker

Om te leren voelen wat dit in al zijn facetten inhoudt, is de school waar judo geleerd wordt van het grootste belang. Niet of die school lekker dichtbij huis is telt, maar wie de leiding heeft en wie judo doceert.
Wat ook telt is, of er voldoende keus is, of er aan de verschillende judobehoeften kan worden voldaan.

Wij geven judolessen van maandag t/m vrijdag van kleuterjudo (vanaf 3 jaar) op donderdag middag tot senioren wedstrijdjudo op vrijdag avond. Bel en kom langs voor een gratis proefles.

Tot ziens in één van onze judolessen !

Deel dit bericht:
Facebook
Instagram
Twitter