Juul Franssen stopt met Topsport

Juul Franssen stopt met Topsport😭
Na aanleiding van het bericht van Juul konden wij niet achterblijven en hebben we een interview gehouden met onze topper!
Wat ga je het meeste missen aan de club?
Hierbij vertelt Juul dat zij het samen zijn gaat missen. De club voelde als een familie voor haar en gaf haar dus een warm gevoel in aanloop naar toernooien. “We helpen elkaar naar een hoger niveau.” vertelt Juul daarna. Dit is dan ook kenmerkend voor Juul tijdens de trainingen; iedereen moet het uiterste uit zichzelf halen van haar, niet alleen zij zelf.
Wat is het mooiste moment die je met de club hebt meegemaakt?
Hierover moest Juul even nadenken wat nu het allermooiste moment was. Na een tijdje denken zei Juul “Toen we Nederlands Kampioen werden met het team en de heren van de club 2e van Nederland werden was zo’n mooi moment van een teamgevoel.” Hierin benoemde ze de sfeer die naar voren kwam tijdens het teamtoernooi. “Als ik terugdenk aan de sfeer krijg ik gewoon weer kippenvel,” verteld Juul ons.
Daarnaast vond ze het super gaaf hoe de laatste training in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo werd afgesloten. Hierin zag ze hoeveel mensen er met haar meeleven richting die Spelen en kwam dus echt dat familiegevoel naar boven.
Wat zijn je toekomstplannen?
Ze heeft zich na de spelen vooral gericht op haar studie en is nu werkzaam in een ontwikkelingscentrum voor jongeren. Hierbij is Juul werkzaam als pedagoog en wil ze een basis leggen in de ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 8 jaar zodat zij in kunnen stromen in het onderwijs. Wederom typeert dit het karakter van Juul die ze op de club meerdere malen heeft laten zien. Ze wil altijd voor iedereen klaar staan en ondersteunen waar nodig.
Gaan we je nog zien op de club?
Een hele snelle reactie kwam er vanuit deze vraag “Natuurlijk kom ik nog wel eens trainen.” Ze wil graag 1x in de week blijven trainen op de club. Ze wil de jeugd van Judo De Korte namelijk blijven ondersteunen. Ze zegt zelf dat het goed is als kinderen iets hebben om tegen op te kijken en vragen aan kunnen stellen als ze het even niet meer weten. Voorlopig blijft Juul dus gewoon haar ervaringen delen op de club!
Juul wij zijn als Judo De Korte super trots op je wat je allemaal hebt bereikt in het judo en gunnen je alles nu na je carrière. We gaan je zeker nog zien op de trainingen! Je bent altijd welkom om aan te sluiten tijdens de trainingen, want zoals je zelf al zei wij zijn een familie en daar ga je niet zomaar uit!
Deel dit bericht: