Dames knallen op Grand Prix Zagreb

Grand Prix Zagreb
In het weekend van 18 augustus tot en met 20 augustus kwamen er drie van onze judoka’s in actie op de Grand Prix in Zagreb; Amber Gersjes (-48 kg), Naomi van Krevel (-52 kg) en Yael van Heemst (-78 kg).
Amber wist haar eerste ronde te winnen, maar verloor helaas in de tweede ronde van haar Duitse tegenstander. Het verlies was nog voor de kwartfinale wat voor Amber dus het einde van het toernooi betekende.
Naomi kwam op dezelfde dag als Amber in actie. Na drie winstpartijen kwam zij in de halve finale terecht. Helaas ging de halve finale verloren op wazari. Daarna mocht ze zich opmaken voor de partij om brons ook die ging helaas verloren op wazari. Alsnog een knappe 5e plaats.
Op de zondag kwam Yael van Heemst in actie in de klasse tot 78 kilogram. Voor haar was het weer haar eerste toernooi na een lange revalidatie. Ook zij wist net zoals Naomi haar eerste drie partijen te winnen waardoor ze in de halve finale terecht kwam. Helaas was haar Oekraïense tegenstandster nog te sterk en mocht zij zich ook opmaken voor de partij om het brons. Helaas ging ook die verloren, maar mag Yael trots zijn met wat ze heeft neergezet op haar eerste toernooi na haar blessure.
Super gedaan dames en op naar de volgende!
Deel dit bericht: