Grote Clubactie 2022

50ste editie Grote Club Actie

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Grote Clubactie (GCA), de landelijke verkoop start op zaterdag 24 september 2022 een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen, 80% van elk lot gaat naar onze clubkas, door jullie enthousiaste inzet kunnen wij weer geweldige doelen voor jullie realiseren.

Waar gaan wij de opbrengst aan besteden?

De opbrengst wordt dit jaar besteed aan een jeugdkamp. We zijn al druk bezig met het organiseren hiervan en we hebben jullie verkoopkunsten nodig om de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden.

Verkoopmethode

Vanaf 19 september 2022 zal na de training een verkoopboekje worden verstrekt via de trainer. Let op verkopen kan pas vanaf zaterdag 24 september!!!
We hopen dat iedereen minimaal 5 loten kan verkopen.

Methode 1
Verkochte loten kunnen direct online worden geboekt. Op de voorzijde van het boekje staat een QR-code. De koper scant de QR-code op het verkoopboekje of gaat zelf naar clubactie.nl/lot en vult in het bijzijn van de verkoper zijn/haar gegevens online in. De koper kan hierbij ook de naam van de verkoper van de club invullen.

Deze methode brengt alleen maar voordelen met zich mee, Judo de Korte hoeft de loten achteraf niet meer in te voeren en het is minder foutgevoelig door een onleesbaar handschrift. De koper ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail. Verkopers kunnen zelf eenvoudig de link (QR-code) delen met familie, vrienden en buren op afstand via whatsapp, e-mail en social media.

Methode 2

Ga je langs de deuren? Laat de koper zoveel mogelijk online met zijn telefoon een lot kopen of anders met pen het boekje invullen.

 

Controleer of alles juist en duidelijk is ingevuld en er een volledig bankrekeningnummer bijvoorbeeld NL02ABNA 8888 8888 00 staat.

Superlot

Verkoopprijs € 150,00 deze vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Het lot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven in de buurt als een soort mini-sponsoring. De koper ontvangt na aankoop 50 papieren loten of de lotenrange op zijn bankafschrift. Als je een Superlot hebt verkocht informeer dan Mark of Alicia hierover zodat zij jou een Superlot voucher kan geven die de koper volledig invult en maak een leuke foto van jullie samen voor op de website.

Eenmalige machtiging

Verkoopprijs € 3,00 per lot. Het bedrag wordt eenmalig geïncasseerd bij de koper die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt.

Nieuw De Grote Clubactie Medaille
Een extra beloning voor de topverkopers binnen Judo de Korte zal zijn een medaille. De verkopers die 25 loten of meer verkopen worden op deze manier in het zonnetje gezet.

Judo de Korte beloning

Judo de Korte stelt prijzen ter beschikking om jullie te bedanken voor jullie inzet om zo van deze actie een groot succes te maken:

 

Nr 1 gratis mee op kamp (indien er kosten aan verbonden zijn) of IJF judopak
Nr 2 rugzak Judo de Korte
Nr 3 groene judobroek

 

De top 5 zal tevens een band krijgen met hun naam erop geborduurd.


Belangrijk!

 • Geef een afscheurbaar bedankbriefje + deurzegel aan de koper.
 • Zorg dat het deel voor de gegevens van de koper (IBAN verplicht) wordt ingevuld, het rekeningnummer moet op naam staan van de lotenkoper.
 • Eén lot kost € 3,00 dat is het minimumbedrag dat mensen kwijt zijn. Maar op het strookje kun je ook een ander aantal loten invullen.
 • Een Superlot is een apart lot (voucher) en is niet het zelfde als 50 losse loten.
 • De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper.
 • Leg duidelijk uit dat hun lotnummer na afschrijving op hun eigen bankafschrift te zien is.
 • Stuur je familie, vrienden, buren, etc. een appje of e-mail voor de start van de officiële verkoopdatum zodat ze bij jou al een lot kunnen reserveren zodat je anderen voor bent.
 • Is je verkoopboekje vol en ken je nog meer mensen die een lot willen kopen? Lever het verkoopboekje dan in bij de grote bar en ontvang direct een nieuw verkoopboekje.
 • De landelijke Grote Clubactie start op zaterdag 24 september 2022, begin meteen met de verkoop, anders zijn andere clubs je voor.
 • Lever je verkoopboekje in bij de organisatie bij de grote bar (maar uiterlijk op 22 oktober 2022).
 • Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan. Ga rond etenstijd op pad, dan zijn de meeste mensen thuis.
 • Het is leuk als je in clubtenue langs de deuren gaat, samen met een vriendje of teamgenootje langs de deuren is leuker dan alleen.
 • Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat jouw club eraan heeft. Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar jouw club gaat. Noem de naam van jouw club en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt en wie weet, vinden ze het zo’n goed plan, dat ze daardoor niet één, maar wel tien loten tegelijk willen kopen!
 • Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen. Vraag ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!
 • Verkoop ook loten op je eigen vereniging. Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.
 • Dring niet aan als mensen geen lot willen. Als mensen geen lot willen kopen: respecteer dat! Laat je inspireren door de mensen die wél meedoen.

De hoofdprijs is € 100.000,-!!! Kijk op www.clubactie.nl voor de andere prijzen die er te winnen zijn.

De trekking is op 6 december 2022. In januari 2023 horen we hoeveel onze club heeft verdiend met de Grote Clubactie. We houden je op de hoogte via onze social media kanalen!

 

Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met de verkoop van de loten.
Deel dit bericht: